Shaili Singh entra a la final femenina de salt de llargada al Campionat del Món d'atletes sub-20

En el Campionat Mundial d'atletes menors de 20 (U20) que se celebra a Nairobi (Kenya), l'atleta índia Shaili Singh entra a la final de la competició femenina de salt de llargada.

En el primer i segon intent del salt de llargada, Shaili Singh va registrar salts de 6.34 m i 5.98 m respectivament. Shaili va arribar a la final amb un salt de 6.40 m en el seu tercer intent. La seva posició general és la primera dels dos grups. El millor de 6.40 m de Shaili a la qualificació va superar la marca de qualificació automàtica de 6.35 m. La sueca Maja Askag, de 18 anys, que havia guanyat el títol europeu sub-20 el mes passat, es va classificar com a segona millor de la general després de guanyar el Grup A amb un millor salt de 6.39 m.

Shaili Singh és la número 18 del món sub-2 aquest any i la rècord india sub-20 i campiona nacional en la secció femenina. Havia demostrat un excel·lent rendiment de 6.48 m al campionat nacional interestatal el juny de 2021.

Un altre atleta indi, Nandini Agasara, es va classificar per a les semifinals de 100 metres tanques amb un temps de 14.18 segons al Campionat del Món d'atletes sub-20 en curs a Nairobi.